måndag 18 november 2013

Vi ser hela Katrineholm

I inledningen av budgetdebatten hann jag också tala om att Centerpartiet ser HELA Katrineholm, inte bara de delar som ligger nära stadshuset och Stortorget.

"För många är livet på landet en dröm. För andra är det hård verklighet. Centerpartiet har sett hur det STORA sker i staden. Gröna kulle ljussätts med blommor, gator stenläggs och torg ska göras om.

På landsbygden blir det en satsning på gatljus längs Vedebyvägen i Björkvik. I samma Björkvik kan invånarna se hur cykelvägen växer igen, eftersom kommunens utlovade skötsel inte utförs.

Pengarna måste räcka till HELA kommunen och inte bara till de två tredjedelar som bor i centrum eller är synliga från Gröna kulle. (Göran Kulle kanske det heter?)

Katrineholm har ingen glesbygd. Vi har en landsbygd som behöver sin service för att vara så välmående och attraktiv att familjer väljer att låta barnen växa upp där.

Centerpartiet ser HELA Katrineholm och arbetar för att det ska vara lika villkor var man än är bosatt. Vi tänker fortsätta att kämpa för att fördelningen blir rättvis och vi kommer att göra vår egen landsbygdsprövning av de beslut som fattas."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar