lördag 6 september 2014

Mycket C i tidningen

Dagens nummer av Katrineholms-Kuriren innehåller mycket läsvärt ur Centerpartistisk synvinkel. Redan på sidan tre återfinns C-Bertils första insändare och den handlar om planerna på bebyggelse på Djulö gärde. Informativt och bra av vår Bertil med efternamnet Carlsson. Han förklarar hur planerna stoppades inför förra valet och sannolikt efter detta val kommer att dyka upp igen.

På sidan fem återfinns Centerpartiets annons med Kjell Larsson som talar för kvalitet i välfärden.

På sidan sju skriver tidningen om Centerkvinnorna i Stora Malms kamp för att sänka hastigheten i Ändebolskrysset. Här berättar jag och Hjördis Stenberg om framgången, att hastigheten sänks från och med 1 oktober. Jätteroligt!

På sidan åtta kan den skarpögde se mig i bild (i rosa tröja) från debatten på Kunskapsskolan, där jag också citeras, att ungdomsarbetslösheten inte går att lösa med bara prat. Fortsättningen, som inte kom med, är att Centerpartiet varit pådrivande för att sänka arbetsgivaravgifterna för unga och för sänkningen av restaurangmomsen. Båda sakerna gör att fler unga kan få arbete. Resultat hellre än prat.

Sist, men inte minst, återkommer Bertil Carlsson med en insändare om Stortorget, där han förklarar Centerpartiets inställning.

Med andra ord, en god början på en bra dag i valrörelsens slutspurt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar