lördag 6 september 2014

Feministisk fredag - fast nu redan lördag...?Ja, valrörelsen snurrar på mot upploppet. I går och i morse hann jag bara lägga in en del av det som har hänt den senaste tiden. Gårdagen innehöll valdebatt på högstadieskolan Kunskapsskolan följt av speeddating, alltså där eleverna ställer frågor till partiernas företrädare som sitter still. Eleverna flyttar sig hela tiden och det gäller att vara snabb i tanken.

Efter ett besök i Katrineholms-Kurirens valholk och en kort stund i valstugan, så bar det iväg per tåg till Eskilstuna, där ny valstuga väntade. Finalen på besöket var firandet av Feministisk fredag, där vi Centerkvinnor delade material och talade oss varma för RUT.

I dag har det varit ett nästan lika högt tempo med start i vår lokala valstuga, där en del väljare hade många frågetecken som de ville ha uträtade innan de kunde lägga sina röster. Direkt från Katrineholm bar det iväg till Strängnäs och stiftsfesten. Även här blev det en sväng till valstugan innan jag gick på det mycket intressanta klimatseminariet.

Det är lite skönt att växla tempo, så den avslutande gudstjänsten i domkyrkan fungerade perfekt för att samla tankarna på nytt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar