måndag 1 februari 2016

Årsmötesidéer i Julita

Årsmöte nummer två avhölls för min del hos Centerpartiet och Centerkvinnorna i Julita. Anita och Göran Karlsson bjuder in till Källarboda och där sker allt enligt traditionen. Först något att äta, sedan förhandlingar och information för att sedan avrunda det hela med kaffe.

Det brukar alltid komma upp en och annan god idé som måste utvecklas. I år hade jag förmånen att praktisera nyvunnen kunskap om hur man håller föredrag. Helen Andersson bidrog med följande: "Det som behövs finns i huvudet. Det är bara att släppa ut det."

Helen, som försörjt sig på kyckling under nästan hela sitt liv, hade som tips att ha med sig en kyckling att stycka i reserv om det skulle bli tomt i huvudet.

Ja, inte hade jag någon kyckling i beredskap, men det gick rätt bra att prata om enskilda vägar, om att bygga på landsbygden och om Översiktsplanen del landsbygd.

Jag berättade förstås också om Centerkvinnornas viktiga frågor om surrogatmödraskap och om miljöprogrammet, som bland annat vill få bort läkemedel och mikroplaster från vårt vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar