tisdag 30 augusti 2011

En dag i infrastrukturens tecken

Jag började dagen med lite morgonbloggande. Infrastruktur. Sedan gick jag till Resecentrum i Katrineholm för att ta bussen mot Nyköping. Infrastruktur. Väl i Nyköping styrdes stegen mot järnvägsstationen och ett väldigt mysigt, öppet och trevligt café, där jag väntade på den verkliga anledningen till min resa. Infrastruktur.


Anders Åkesson, centerpartistisk riksdagsman från Kalmar och ledamot av riksdagens trafikutskott, kom med tåget och hann överlägga över en kopp kaffe innan det var dags att sätta media på spåret om Centerpartiets tankar om järnvägstrafiken i Södermanland. Infrastruktur.


Här syns aktörerna från Centerpartiet, Mattias Claesson, Eva Andersson, Roger Tiefensee och Anders Åkesson, tillsammans med reporter från Södermanlands Nyheter och Östnytt. Temat är: Infrastruktur.

Därefter gick färden vidare per bil mot Eskilstuna längs den slingrande nord-sydliga förbindelsen, där täckningen för mobiltelefonen bara fungerar ibland. Infrastruktur. I Eskilstuna träffade vi tillsammans med de lokala centerpartisterna Leena Kumpula och Arne Jonsson företrädare för Bikab AB, som jobbar med bredbandsdragning och bredbandsinstallationer. Infrastruktur.

Det var ett mycket intressant studiebesök som gav många tankar om hur läget ser ut och om vad som skulle behövas. Infrastruktur.

Vad var senare mer naturligt än att ta tåget tillbaka från Eskilstuna till Katrineholm? Infrastruktur.

Till sist är det dags att blogga om dagen och använda bredbandet på nytt i praktiken. Infrastruktur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar