onsdag 14 maj 2014

Valrörelse i betesmarken



EP-kandidat Fredrick Federley. Jan Larsson, Annie Lööf och Christin Larsson hade mycket att språka om vid strandbetena på Abbotnäs i Flodafors.

Larssons hade själva varit med om det som Centerpartiet beskriver i reklamfilmen inför EP-valet, där en nitisk tjänsteman mäter träd. För deras del handlade det om att arealer inte kunde mätas rätt, eftersom handläggaren saknade stövlar alternativt att inte strandkanten var rak...

Det är naturligtvis inte klokt och så ska det inte vara. Reglerna måste anpassas till vad som kan passa i verkligheten och det måste finnas utrymme för att använda sunt förnuft!

Jag hade glädjen att få arrangera träffen och kunde också vara på plats, när Fredrick Federley, som förmodligen den ende av Centerpartiets toppnamn gästade Katrineholm. Jag påminde honom att han kandiderade för tio år sedan och att jag då skjutsade honom till Kungsör efter besöket på Duveholmsgymnasiet. Då stod han på sista plats på listan. Med den intensitet som han driver sin personvalskampanj är det fullt möjligt att han är en av Centerpartiets Europaparlamentariker efter den 25 maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar