lördag 23 augusti 2014

Valrörelsen växlar upp

Har jag skrivit det tidigare? Men nu tar valrörelsen fart ännu mer. I går sattes valstugorna upp på Stortorget i Katrineholm. Centerpartiets stuga kom tvåa och det är helt ok för den fina, närodlade produkten som i dag, lördag, fylls med centerpartister och väljare.

När väl valstugan var på plats och inredningsarkitekterna på gång, så kunde jag lämna bygget i trygga händer och dra vidare mot Nyköping, där valbodarna har varit på plats i nästan en vecka. Tillsammans med Axel Wevel, landstingskandidat från Bettna/Vrena pratade vi med väljare och delade material.

Från Nyköping bar det sedan iväg till Gnesta, där Alliansen toppat laget med nästan alla listettorna på riksdagslistan. Kul initiativ och god stämning. Kaffet tog slut snabbt och korven hade strykande åtgång. Nu ska man inte stryka på valsedeln, utan bara vara positiv och kryssa!

Denna valrörelsedag var dock inte slut med detta för min del. Nu väntade Ludgo bygdegård, där centervännen och listkollegan Åsa Ingårda sett till att Scenkonst Sörmland ordnat en finfin dansföreställning i ett klokt samarbete. I en folkrörelse som Centerpartiet hjälps vi åt. Så det var inget konstigt att ta tag i kaffekannan för att servera.

Så olika kan en dag i valrörelsen te sig. I den sörmländska verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar