måndag 13 augusti 2012

Dags för politisk vardag

I dag rullar den politiska vardagen igång. Nästa måndag är det dags för kommunfullmäktige i Katrineholm och inför detta samlas Centerpartiet till gruppmöte måndagen innan.

I kväll ska vi specialstudera vatten hos Sörmland Vatten AB.

4 kommentarer:

  1. Finns det någon politisk blogpost på den här bloggen överhuvudtaget. Eller är det mest dagboksbanaliteter.

    Och varför taggas den då bland politiska bloggar?

    SvaraRadera
  2. Tack för vänliga ord!
    Det är helt OK att gå igenom alla inlägg och bedöma innehållet under de fyra år som jag haft den här bloggen.
    Trevlig läsning!

    SvaraRadera
  3. Jag hade inte skrivit en kommentar här om jag inte tyckte det var viktigt.

    Nu har jag kikat igenom både många av dina blogposter, och desto värre, några av dina medsystrars. Och tycker det känns rätt förskräckande.

    Om man representerar centerpartiet på allmän plats. Då ger man ju en bild av partiet. Man är ju i någon del ett skyltfönster för partiet. Och ni fyra kvinnliga centerbloggare har ju en sällsynt politikbefriad blog policy. Jag förstår inte varför. Finns det en medveten tanke här som skall framställa centern som ett allmänt trevligt och snällt parti i vardagen?

    Eller vad är det frågan om.

    Politiskt engagemang, hetta glöd, angelägenhet. Förbättringsiver. Intensiv vilja till insatser för eftersatta områden. Nog måste sådan inställning kunna ge avtryck i en blogg. Eller finns den inte?

    Era bloggar ger ju intrycket av att centern är ett trött slött och maktetablerat parti utan några andra ambitioner än att prata banaliteter. Skriva facebooks-liknande inlägg och synas så mycket som möjligt. Av minsta möjliga orsak.

    Kanske är jag djupt orättvis eller har missat något väsentligt. Och visst kan man varva viktiga eller intressanta bloggposter med lite mer vardagsnära. Naturligtvis. Men hela tiden? Jag tycker nästan att ni fyra förlöjligar centerpartiet.

    Hade ni tagit bort anspråken på att skylta med center logotypen och att figurera på politometern hela tiden som centerbloggare. Ja då vore det ju mer eran ensak. Men nu vet jag inte. Jag tycker ni borde diskutera varför ni skriver bloggar som ni kallar centerpartistiska.

    Jag försökte hitta någon snäll avslutning, men kommer inte på något. Sånt meningslöst kaffereps svammel ni presterar är superjobbigt att möta hela tiden då man söker bland angelägna bloggar.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Det är intressant att du väljer att vara anonym, när du ifrågasätter min plats bland Centerpartister på Politometern. Politometern mäter dessutom olika aspekter på bloggandet och som jag anser är det min och Politometerns sak att bedöma klassningen av min blogg.
    Om du finner mina inlägg besvärande, så finns det ingen lag som tvingar dig att läsa dem.
    Jag vet att det finns läsare som uppskattar att jag är både politisk och personlig.

    SvaraRadera